läksin 2006a tööle ja olin4kuud tööl ja siis jäin rasedusega haiguslehele ja nüüd läksin tööle tagasi laps on 2a,5kuud ning
- paanika
- Teema autor
- Külastaja
15 aastat 2 nädalat tagasi #44476
lisas paanika
läksin 2006a tööle ja olin4kuud tööl ja siis jäin rasedusega haiguslehele ja nüüd läksin tööle tagasi laps on 2a,5kuud ning lisas paanika
mind koondati päevapealt ,sain kõik hüvitised kätte ja käisin täna ennast töötus arvele võtmas ning tegin ka igakuise hüvitise kohta avalduse ,ning klienditeenindaja arvas, et mule ei ole õigust sellele hüvitisele kuna ei ole 1a sellel töökohal töötanud .Kas siis tõesti on see võimalik?
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- imelik
- Teema autor
- Külastaja
15 aastat 2 nädalat tagasi #44477
lisas imelik
Vastas imelik teemas läksin 2006a tööle ja olin4kuud tööl ja siis jäin rasedusega haiguslehele ja nüüd läksin tööle tagasi laps on 2a,5kuud ning
Ju sul ei ole 12 kuud töötuskindlustusstaaži täis mis on töötuskindlustushüvitise eelduseks.
- paanika
- Teema autor
- Külastaja
15 aastat 2 nädalat tagasi #44478
lisas paanika
Vastas paanika teemas läksin 2006a tööle ja olin4kuud tööl ja siis jäin rasedusega haiguslehele ja nüüd läksin tööle tagasi laps on 2a,5kuud ning
kas siis ongi nii et mina jään ilma igasuguse hüvitiseta?
- imelik
- Teema autor
- Külastaja
15 aastat 2 nädalat tagasi #44480
lisas imelik
Vastas imelik teemas läksin 2006a tööle ja olin4kuud tööl ja siis jäin rasedusega haiguslehele ja nüüd läksin tööle tagasi laps on 2a,5kuud ning
No kui sa pole nõutud ulatuses töötuskindlustusmakset maksnud siis loogiline, et jääd ilma töötuskindlustushüvitisest. Töötutoetust aga saad ikka.
- paanika
- Teema autor
- Külastaja
15 aastat 2 nädalat tagasi #44481
lisas paanika
Vastas paanika teemas läksin 2006a tööle ja olin4kuud tööl ja siis jäin rasedusega haiguslehele ja nüüd läksin tööle tagasi laps on 2a,5kuud ning
kui suur siis töötutoetus on?
- imelik
- Teema autor
- Külastaja
15 aastat 2 nädalat tagasi #44483
lisas imelik
1019 krooni ja 90 senti kuus
- paanika
- Teema autor
- Külastaja
15 aastat 2 nädalat tagasi #44485
lisas paanika
kas sa oskad ütelda kas on vaja tõendil välja tuua lapsehoolduspuhkuse algus ja lõpp ning töölepingu lõpetamis alus (paragrahv ja lõige).või on neil arvutis kõik andmed kättesaadaval?
- imelik
- Teema autor
- Külastaja
15 aastat 2 nädalat tagasi #44488
lisas imelik
Mis tõendile?
tootukassa.ee lehelt leiad kogu vajaliku info.
tootukassa.ee lehelt leiad kogu vajaliku info.
- paanika
- Teema autor
- Külastaja
15 aastat 2 nädalat tagasi #44489
lisas paanika
Kas muidu haiguslehel olles läheb ka minult töötuskindlustusmakset maha?