Kuidas siis puhkuserahaga?
- Kiise
- Teema autor
- Külastaja
-
16 aastat 2 kuud tagasi #42130
lisas Kiise
Kuidas siis puhkuserahaga? lisas Kiise
Tööandja tahab teha osaline tööaeg alates 1/04 kuni 1/06.
Aga mul alates 1/06 on puhkus. Kui palju raha ma saan siis? Kas saan raha mis oli enne osalise tööaega määramust või?
Aga mul alates 1/06 on puhkus. Kui palju raha ma saan siis? Kas saan raha mis oli enne osalise tööaega määramust või?
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- Aire
- Teema autor
- Külastaja
-
16 aastat 2 kuud tagasi #42134
lisas Aire
Vastas Aire teemas Kuidas siis puhkuserahaga?
Puhkusetasu arvutatakse eelneva kuue kuu keskmisest palgast, st et sinu puhul lähevad arvesse dets.08-mai.08. jooksul makstud töötasu summad.
Kokkuvõttes kaotad kahjuks rahas, kui te just ei lepi tööandjaga kokku, et keskmist palka arvutatakse teisti.
Kokkuvõttes kaotad kahjuks rahas, kui te just ei lepi tööandjaga kokku, et keskmist palka arvutatakse teisti.
- Aire
- Teema autor
- Külastaja
-
16 aastat 2 kuud tagasi #42135
lisas Aire
Vastas Aire teemas Kuidas siis puhkuserahaga?
ennist mõtlesin ikka mai.09.
- imelik
- Teema autor
- Külastaja
-
16 aastat 2 kuud tagasi #42141
lisas imelik
Vastas imelik teemas Kuidas siis puhkuserahaga?
Kui puhkuse esimene päev 01.06. siis puhkusetasu tuleb välja maksta hiljemalt eelviimasel tööpäeval seega 28.05. ja kui oled saanud nov.08-aprill.09 kuude eest ainult põhipalka siis säilitatakse puhkuseajaks ka põhipalk(siis osaline tööeg ei mõjuta puhkusetasu saad oma kuupalga puhkuse kuu eest ikka kätte), kui oled saanud lisatasusi siis aluseks nov.08-aprill.09 töötasud(aprilli kuu vähendab aga keskmist).