töötasu.
- aili
- Teema autor
- Külastaja
-
17 aastat 1 Kuu tagasi #37576
lisas aili
töötasu. lisas aili
tahks teada,kas mulle on palgatasuga liiga tehtud.Nimelt on mul tunnitasu 27.-ja päev on pikk 8-20.Märtsis olin 22.päeva s.t 264tundi tööl ja üks päev oli veel punane.Oleks hea kui keegi aitaks mu palga välja arvutada.Aitähh.
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- imelik
- Teema autor
- Külastaja
-
- aili
- Teema autor
- Külastaja
-
- Joosep
- Teema autor
- Külastaja
-
- Joosep
- Teema autor
- Külastaja
-
17 aastat 1 Kuu tagasi #37584
lisas Joosep
Vastas Joosep teemas töötasu.
Palgaseadus
§ 17. Lisatasu õhtuse ja öötöö eest
Töö eest õhtusel ajal (kella 18-st kuni 22-ni) või öösel (kella 22-st kuni 6-ni) makstakse töötajale lisatasu või suurendatakse põhipalka vastavalt poolte kokkuleppele. Lisatasu iga töötunni eest õhtusel ajal ei tohi olla väiksem kui 10% ja öösel väiksem kui 20% töötaja tunnipalga määrast.
ühesõnaga kui Teil tööandjaga sellekohane kokkulepe puudub ei ole ta kohustatud Teile selle eest lisatasu maksma
§ 17. Lisatasu õhtuse ja öötöö eest
Töö eest õhtusel ajal (kella 18-st kuni 22-ni) või öösel (kella 22-st kuni 6-ni) makstakse töötajale lisatasu või suurendatakse põhipalka vastavalt poolte kokkuleppele. Lisatasu iga töötunni eest õhtusel ajal ei tohi olla väiksem kui 10% ja öösel väiksem kui 20% töötaja tunnipalga määrast.
ühesõnaga kui Teil tööandjaga sellekohane kokkulepe puudub ei ole ta kohustatud Teile selle eest lisatasu maksma
- Joosep
- Teema autor
- Külastaja
-
- Joosep
- Teema autor
- Külastaja
-
- imelik
- Teema autor
- Külastaja
-
17 aastat 1 Kuu tagasi #37588
lisas imelik
Vastas imelik teemas töötasu.
aili
Ikka õhtu tunnid ka. 44*2.70(27*10% min.)=118.80
Ja oleneb nüüd ületunni arvetuse perioodist kas ületunnid hüvitatakse igakuu tagant(periood 1kuu) rahas siis lisandub veel 104*13,50=117.50 või hüvitatakse vabaajaga.
Joosep
27.- on palga alamäär ja see ei saa kuidagi olla suurendatud põhipalk.
Mis need 104 h siis sinu meelest on?
Ikka õhtu tunnid ka. 44*2.70(27*10% min.)=118.80
Ja oleneb nüüd ületunni arvetuse perioodist kas ületunnid hüvitatakse igakuu tagant(periood 1kuu) rahas siis lisandub veel 104*13,50=117.50 või hüvitatakse vabaajaga.
Joosep
27.- on palga alamäär ja see ei saa kuidagi olla suurendatud põhipalk.
Mis need 104 h siis sinu meelest on?
- imelik
- Teema autor
- Külastaja
-
- aili
- Teema autor
- Külastaja
-