mures
- anne
- Teema autor
- Külastaja
-
17 aastat 7 kuud tagasi #34508
lisas anne
mures lisas anne
Kui töötaja ei ole kaks kuud tööl käinud, ning ülemus lubas temaga töölepingu lõpetada tagasiulatuvalt päevast mil ta tööle ei ilmunud paragraf 86 punkt 6 alusel. Kuid nüüd selgus, et töötaja soovib uuesti tööle tulla ning ülemus on nõus ta tööle võtma. Vahepealse aja kohta pidi palgata puhkuse avalduse tegema. Aga mul selline mure, et sotsmaksu minimumi ma selle töötaja eest maksnud ei ole, sest tööleping pidi temaga tagasiulatuvalt lõpetama. Mida ma nüüd tegema peaksin? Et kõik seaduslik oleks???
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- triinu
- Teema autor
- Külastaja
-
17 aastat 7 kuud tagasi #34509
lisas triinu
Vastas triinu teemas mures
mul enamvähem sama case.
ehk siis lõpetate selle õnnetu TL tagasiulatuvalt nii nagu protseduurireeglid ette näevad (käskkiri jms) võtad haigekassast maha (ei lööda vast risti)ja siis uuesti tööle katseajaga ja khm
ehk siis lõpetate selle õnnetu TL tagasiulatuvalt nii nagu protseduurireeglid ette näevad (käskkiri jms) võtad haigekassast maha (ei lööda vast risti)ja siis uuesti tööle katseajaga ja khm
- triinu
- Teema autor
- Külastaja
-
- triinu
- Teema autor
- Külastaja
-
- imelik
- Teema autor
- Külastaja
-
- anne
- Teema autor
- Külastaja
-
- maie
- Teema autor
- Külastaja
-
17 aastat 7 kuud tagasi #34542
lisas maie
Vastas maie teemas mures
Kaks kuud hiljem küll peatamist haigekassas teha ei saa. Peatamine tuleb teha kohe. Nüüd maksa ära sots. maks ja viivis saad asja korda. Mine tea töötaja vahepeal isegi arstil käinud, kes siis need ravi kulud maksab. Kui ettevõte ei taha maksta sots maksu siis ravi kulud on kordades suuremad.
- anne
- Teema autor
- Külastaja
-
- maie
- Teema autor
- Külastaja
-
- tahan teada
- Teema autor
- Külastaja
-
17 aastat 7 kuud tagasi #34575
lisas tahan teada
Vastas tahan teada teemas mures
Kuidas saab töölepingut 2 kuud tagasiulatuvalt lõpetada, kui haigekassat tuleb informeerida 10 kalendripäeva jookusul, kui tööleping on lõpetatud. Aru ma ei saa? Seletaga palun.