tundub,et tööandja saab &82-te kasutades koondamisest mööda minna?
- ott
- Teema autor
- Külastaja
-
16 aastat 2 kuud tagasi #41975
lisas ott
Kui tööandja teatab töötajatele palgatingimuste muutmisest,siis töötajal jääb üle ,kas nõustuda,lahkuda vabatahtlikult,või kasutada &82-te.
&82-e puhul tuleb tööandjal maksta vaid kahe kuu palk,iseenesest on see koondamisest odavam!Kommenteerige!
&82-e puhul tuleb tööandjal maksta vaid kahe kuu palk,iseenesest on see koondamisest odavam!Kommenteerige!
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- ehh
- Teema autor
- Külastaja
-
16 aastat 2 kuud tagasi #41977
lisas ehh
Vastas ehh teemas tundub,et tööandja saab &82-te kasutades koondamisest mööda minna?
ainult palka ei saa tööandja mu meelest muuta, ta saab muuta tööaja osaliseks ja koos sellega ka palga selle võrra. kuid selleks on vaja tööinspektsiooni nõusolekut.
vähemalt mina sain sellestnii aru...mul ka alguses taheti ühepoolselt palka vähendada, nüüd sunnitakse osaliselt tasustatavale puhkusele ja loodetakse, et lahkun par. 82-ga. ei teagi, mida teha.
vähemalt mina sain sellestnii aru...mul ka alguses taheti ühepoolselt palka vähendada, nüüd sunnitakse osaliselt tasustatavale puhkusele ja loodetakse, et lahkun par. 82-ga. ei teagi, mida teha.
- .
- Teema autor
- Külastaja
-
16 aastat 2 kuud tagasi #41978
lisas .
saab küll tööandja teha ettepaneku ainult palga muutmiseks. Ei ole see seotud tingimata tööajaga. Ja kui mõlemad pooled on palga muutmisega nõus, siis ei ole ka tööinspektorit üldse tarvis asjasse segada. Osaliselt tasustatavale puhkusele saatmiseks on TI nõusolekut vaja
- Maie
- Teema autor
- Külastaja
-
16 aastat 2 kuud tagasi #41979
lisas Maie
Vastas Maie teemas tundub,et tööandja saab &82-te kasutades koondamisest mööda minna?
Ehk on abi kui lugeda TLS § 64
Töölepingu tingimuste muutmine seoses tootmise või töö ümberkorraldamisega.
Töölepingu tingimuste muutmine seoses tootmise või töö ümberkorraldamisega.
- vastaja
- Teema autor
- Külastaja
-
16 aastat 2 kuud tagasi #41987
lisas vastaja
Vastas vastaja teemas tundub,et tööandja saab &82-te kasutades koondamisest mööda minna?
Soovitan lugeda ka TLS § 59
- vastaja
- Teema autor
- Külastaja
-
16 aastat 2 kuud tagasi #41993
lisas vastaja
Vastas vastaja teemas tundub,et tööandja saab &82-te kasutades koondamisest mööda minna?
seda TLS §aab kasutada ainult tootmise puhul, kui aga kontoris tööd ümberkorraldad, siis ei tule kõne allagi
- Maie
- Teema autor
- Külastaja
-
16 aastat 2 kuud tagasi #42010
lisas Maie
Vastas Maie teemas tundub,et tööandja saab &82-te kasutades koondamisest mööda minna?
Miks? Palun täpsustada.
- Iris
- Teema autor
- Külastaja
-
16 aastat 1 Kuu tagasi #42460
lisas Iris
Vastas Iris teemas tundub,et tööandja saab &82-te kasutades koondamisest mööda minna?
TLS § 82 lg 1 saab kasutada ainult töötaja poolsel töölepingu lõpetamisel. Tööandja ise ei saa lepingut rikkuda ja siis selle alusel ka kohe leping lõpetada, siis kõik seda ainult teeksidki ju